John juanda

Han är ömt kallas JJ och han är en utmärkt medlem av ”Team Full Tilt”. John Juanda, jag läser har över 9 miljoner dollar i levande resultat. Etniskt kinesiska, härstammar han från Indonesien och stannar i Los Angeles, USA. JJ gick med i turneringarna 1996 och tog fem år att göra sitt första intryck. Hans första utnyttja kom när han blev 2001 World Poker Open mästare och tog det stora priset på $ 280 K hem.

Han har fyra WSOP armband till sitt namn med segrar i 2002 WSOP $ 1,500 Triple Draw Lowball ess till fem, 2003 WSOP $ 2,500 Seven Card Stud Hi-Lo Split och $ 2,500 Pot Limit Omaha. Hans stora tjänat in kom i 2008 £ 10,000 No Limit Hold’em Main Event där han tog hem en stor pott på $ 1.539.250. Om man tittar på hans meriter och hans meritlista med Full Tilt, insåg jag att han utvecklas till en mycket bra No Limit-spelare. Hans goda pokerkunskaper har också utfärdats av tre spelare av året utmärkelser.

Rising från en dörr till dörr försäljare som säljer Bibeln, det finns säkert en hel del förändring för detta pokerproffs. Han har gjort det till 6 WPT finalen men aldrig vunnit någon. Medan han föredrar att spela på Full Tilt Poker bord nu, han säkert har sett mycket av WSOP härlighet runt mitten av 2000-talet. Hans WSOP resultat rangordnas 9:e i ett all time high lista. Han har också mer än 49 kasserar i WSOP borden. Hans 2006 vinna i Aussie Millions präglades av många som en märklig en, som han hade besegrat många topp spelare för att ta upp pengar på AUD 1 miljon. Han ställer in bord på Full Tilt levande som han spelar skickligt varje gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *